PicturesInYourHead - Interactive fiction for dig
RSS

Nye indlæg

Forskellige forløb
Hvem skal være Avatar?
En Interactive Fiction Historie fødes.-3
En interactive Fiction historie fødes. -2
En interactive Fiction historie fødes. -1

Kategorier

Interactive Fiction
drevet af

PicturesInYourHead-Blog

Hvem skal være Avatar?

En vigtig overvejelse er, hvilken karakter i historien der skal være Avatar?

1 Ingen Avatar eller Katten som Avatar?
Læseren ser til, medens Per agerer som historien siger – så får læseren det hele præsenteret i små bidder, det er der jo ikke meget ekstra oplevelse i. Men måske, hvis man så det hele gennem kattens øjne og ører? Så ville katten kommentere og forklare. Historien ville gå sin gang med katten som vidne. Katten kunne så forklare og vise frem. Og læserens Avatar er katten. Er katten tilstede, så får vi at vide, hvad der sker, er den ikke tilstede, så sker tingene alligevel, men det er begrænset, hvad læseren får at vide-. Det er en interessant synsvinkel. Men den vil først for alvor kunne virke med faciliteterne i PIYH v0.7 Ellers bliver det for omstændeligt, at få Per til at vandre fornuftigt rundt alene.

2 Per som Avatar?
Læseren styrer Per, dvs. Per er Avataren. Da Per jo har en betydelig bagage at slæbe rundt på, som gør, at han ikke kan opføre sig som et almindeligt menneske. Så skal det nok være sådan, at læseren optræder som 'noget' der giver Per nogle handle- eller viljes impulser, som Per så kan agere på, hvis han magter det. På den måde vil læseren efterhånden opdage, hvordan det står til med Per. Det vil være en spændende mulighed at få afprøvet.
Nogle steder i historien tænker Per, det kunne sikkert virke godt med lydfiler. Det skal prøves.


2 kommentarer til Hvem skal være Avatar?:

Kommentar RSS
Sidsel on 6. november 2012 17:03
Jeg ville gå efter at lade Per være Avatar. Jeg ville nyde at få lov til at styre ham igennem historien. Det med katten kan være en sjov ide, men så skal verden jo være skabt til katten og dermed have sin egen historie.. dvs 2 historier i en. Det kunne selvfælgelig også være lidt af en udfordring.. Jeg ser frem til valg af Avatar..
Besvar kommentar


PIYH on 6. november 2012 20:00
Ja, jeg kan godt se det med de to verdener. Så det bliver nok Per der bliver Avataren - der skal lige soves på det.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
Hjemmeside drevet af  Vistaprint